YC Rubber Cleaner
  • YC Rubber Cleaner
  • YC Rubber Cleaner

YC Rubber Cleaner

YC Rubber Cleaner 500ml

 

Safe and secure checkout

 

Fast shipping. Free delivery Benelux above €50 - Free delivery Europe above €300

 

Refunds possible within 30 days

€17.00
Tax included
Quantity

Last items in stock

YC Rubber Cleaner 500ml

Geschikt voor het reinigen van rubberboten van PVC (Strongan®, Duotex™), rubber of Hypalon®. Het verwijdert verontreinigingen zoals olie, vet, atmosferisch vuil of afzettingen langs de waterlijn. Dankzij de handige spuitfles is de reiniger gemakkelijk in het gebruik en effectief in de werking. 

Inhoud: 500 ml

Gevoelige materialen zoals PVC of rubber eisen een zorgvuldige behandeling uitsluitend met de juiste schoonmaakmiddelen en onderhoudsmiddelen. Agressieve oplosmiddelen of chemicaliën kunnen de ondergrond beschadigen. Voor het reinigen moeten principieel alleen katoenen doeken of zachte sponzen worden gebruikt, want de weefsels zijn gevoelig voor grove, mechanische slijtage.

Milde reiniging van kwetsbare ondergronden
RUBBER CLEANER is speciaal geschikt voor het reinigen van rubberboten van PVC (Strongan®, Duotex™), rubber of Hypalon®. Het verwijdert verontreinigingen zoals olie, vet, vuil atmosferisch vuil of afzetting langs de waterlijn. Dankzij de handige spuitfles is de reiniger makkelijk in het gebruik en effectief in de werking. Na het reinigen adviseren wij een duurzame en beschermende coating met RUBBER SEALER.

144.302
1 Item
if product have specific references, a table will be added to product details section

Specific References